Svenska
English
Nederlands
International Orders

Jackor / Herr Haglöfs Couloir Jacket Men blue ink


Haglöfs Couloir Jacket Men blue ink i gruppen Jackor / Herr hos Route62 AB (17206r)
Haglöfs Couloir Jacket Men blue ink
Haglöfs Couloir Jacket Men blue ink


Haglöfs Couloir Jacket Men blue ink

Haglöfs
Lagerstatus:

Leveranstid:

Frakt:

Artikelnr:
17206r

Kundbetyg:
Betyg på Haglöfs Couloir Jacket Men blue ink i gruppen Jackor / Herr hos Route62 AB

Storlek: 
Antal: 
Kampanj:

Antal:

Kampanjstart:

Kampanjstopp:


Beskrivning

Haglöfs Couloir Jacket Men

Ett plagg skapad med freeski-åkaren i åtanke, en jacka som klarar hög påfrestning och ger dig maximalt med rörelsefrihet. En mångfacetterad jacka som passar skidentusiasten såväl som vandraren.

EGENSKAPER
  • Couloir är utvecklad med freeski-åkaren i åtanke men är idealisk för ett flertal aktiviteter, som alpin skidåkning, bergsklättring och vandring. Jackan erbjuder högklassig design med en mängd smarta detaljer – en skyddande snökjol med tryckknappar och en huva som kan användas över hjälm. Det värmande, lätta och slitstarka materialet -TEX® C-Knit™ fyller sin funktion i alla väder.
  • Det som utmärker jackan är dess få gram. Den är lätt på kroppen vilket ger en större rörelsefrihet. Ventilation med blixtlås och justerbara ärmslut och i nederkant håller väta och kyla utanför. En mångfacetterad jacka, gjord för att prestera och skapa större frihetskänsla, ett plagg som lätt blir en favorit.
  • Vikt: 605 G (SIZE L)
MATERIAL
  • GORE-TEX® 3 layer Softshell, 100% Polyamide, 70D, ePTFE membrane and a flannel backer, 174 g/m². Hydrostatic head: >28,000 mm, RET: <13
  • GORE-TEX® 3 layer, 100% Polyamide, 70D plain weave face, ePTFE membrane and a soft durable CKNIT™ backer, 135 g/m². Hydrostatic head: >28,000 mm, RET: <6