Svenska
English
Nederlands
International Orders

Skor / Herr Haglöfs Barken Men grizzly UK 7,5/ EU 41 1/3


Haglöfs Barken Men grizzly UK 7,5/ EU 41 1/3 i gruppen Skor / Herr hos Route62 AB (16327r)
Haglöfs Barken Men grizzly UK 7,5/ EU 41 1/3


Haglöfs Barken Men grizzly UK 7,5/ EU 41 1/3

Haglöfs
Lagerstatus:

Leveranstid:

Frakt:

Artikelnr:
16327r

Kundbetyg:
Betyg på Haglöfs Barken Men grizzly UK 7,5/ EU 41 1/3 i gruppen Skor / Herr hos Route62 AB

Storlek: 
Antal: 
Kampanj:

Antal:

Kampanjstart:

Kampanjstopp:


Beskrivning

Haglöfs Barken Men

Den här slitstarka kängan har en ren, klassisk design och tillverkas av ett lager robust och miljövänligt läder av första klass. Den unika spårningsfunktionen RECCO för vandringskängor gör dig sökbar i naturen. Konceptet med ett lagerläder gör det möjligt att variera användningen efter temperatur och komfort, och på så vis förlänga säsongen.

EGENSKAPER
  • Haglöfs Barken är en blandning av avancerad innovation, ren design och effektiva funktioner. Kängan har en enkel design med ett läderlager som gör den både lätt och bekväm. Den lämpar sig för olika temperaturnivåer, vilket gör att den kan användas flera årstider. Samtidigt är det en avancerad outdoorkänga, med funktioner som kommer väl till pass i utmanande terräng.
  • Kängan tillverkas av förstklassigt Terracare-läder som skyddas av en rejäl gummikant. Den har en läderbälg som förhindrar att irriterande grus tränger in, och läderfoder och hälens utformning gör att den sitter skönt. Den har även en väl beprövad, mångsidig Vibram® Four Season-yttersula, och lädret är vattenavvisande – behandla det regelbundet så har du en väderbeständig känga som kan användas året runt. Kängan går högt upp på vristen för extra stöd, stabilitet och skydd.
  • Barken har också den integrerade spårningsfunktionen RECCO för säkerhet och sökbarhet, liksom flera andra praktiska funktioner: bland annat en ögla på hälen som gör det lätt att dra på sig kängorna och underlättar förvaring, och ett snabbt och enkelt Lace locking system. De här kängorna är ett smart alternativ för att ta dig dit du vill.
  • Vikt: 840 G per sko (UK 8 /EU 42)
  • Haglöfs Shoe Size Chart
MATERIAL
Upper: Environmentally-friendly premium leather by Terra-care
Footbed: SOLE anatomic custom shape
Outsole: Vibram® Four season
Midsole: Recycle EVA