Svenska
English
Nederlands
Deutsch
International Orders

Ryggsäckar / Ryggsäckar > 50 liter Fjällräven Kajka W forest green


Fjällräven Kajka W forest green i gruppen Ryggsäckar / Ryggsäckar > 50 liter hos Route62 AB (10487r)
Fjällräven Kajka W forest green


Fjällräven Kajka W forest green

Fjällräven
Lagerstatus:

Leveranstid:

Frakt:

Artikelnr:
10487r

Kundbetyg:
Betyg på Fjällräven Kajka W forest green i gruppen Ryggsäckar / Ryggsäckar > 50 liter hos Route62 AB

Storlek: 
Antal: 
Kampanj:

Antal:
0

Kampanjstart:

Kampanjstopp:


Beskrivning

Fjällräven Kajka W (dam)

Slitstark, bekväm och fylld med funktioner – trots sitt ganska anspråkslösa yttre är Kajka en avancerad vandringsryggsäck i klassisk Fjällräven-anda.
Nu uppgraderad med trimmade, ännu bättre funktioner och en nytänkande, världsunik träram som ger avsevärt lägre miljöpåverkan med bibehållen styrka och funktion. Bärsystemet är utformat för att avlasta även mycket tunga bördor och användarvänligt Perfect Fit Adjustment System kan enkelt ställas in för att passa olika kroppar – både rygglängd och bredd mellan axelremmar. Det väl tilltagna höftbältet ger hög bärkomfort under långa vandringsdagar.
Huvudfacket har toppmatning med snölås, stor vertikal öppning på fronten och ytterligare en nertill som gör det lätt att få överblick på utrustningen. Det kan delas i en övre och undre sektion, där den undre har ett Wet/Dry-utrymme som håller isär fuktig och smutsig utrustning från övriga pinaler. Praktiska fickor med dragkedjor finns även på topplocket, sidorna och höftbältet. Topplocket kan tas av och bäras som midje- eller bröstväska när du vill ha extra koll på värdesakerna. Två kompressionsremmar på var sida som fäster i smala stavar för jämn och effektiv kompression, utan att sidfickornas öppningar blockeras. Fästmöjligheter på topplocket och under ryggsäcken. Visselpipa på bröstrem och regnskydd med reflexprint.
Kajka har hyllats av vandrare världen över och även lovordats i fackpress. Bland annat utsågs den till årets produkt 2009 av svenska friluftstidningen Utemagasinet och den blev Bäst i test i finska Retkis stora ryggsäckstest 2011.

• Perfect Fit-justering. På Kajka W speciellt desinged för kvinnor Fit.
• Formade axelremmar
• Nytänkande träram
 
Outer material: 600D polyester
Webbing: 100% polyamide 
Zips: YKK
Rain-cover: Included
Environmental-info: Climate Compensated

Kajka W75W65W55W
Depth: 29 cm  28 cm27 cm
Height: 80 cm  76 cm72 cm
Width: 37 cm  35 cm33 cm
System: Perfect Fit  Perfect FitPerfect Fit
Volume: 75 L  65L55L
Weight: 3300 g 3200 g3100 g
GenderWomenWomenWomen